Over Jolanda Bomers

Mijn naam is Jolanda Bomers en eigenaar van Lana Equestrian. Exclusief distributeur van alle producten van Antarès Sellier France.

 

Paarden zijn mijn passie en de paardensport speelt een grote rol in mijn leven. Mijn bescheiden spring carrière heeft mij tot het 1.40m gebracht. Constant keek ik de kunst af bij de vele topruiters. Kijken, lessen, luisteren, vragen stellen en gewoon doen heeft mij verder gebracht in de sport.

De start van mijn nu jarenlange ervaring als zadelpasser kent dezelfde route. Ik wil weten hoe, wanneer en waarom een paard en ruiter beter presteren. Het verbaasd en verheugd mij iedere keer weer wat het juiste zadel doet met paard en ruiter. Twee happy athletes, dat willen we toch allemaal.

Mijn samenwerking met Antarès Sellier France is dan ook heel logisch. De technische kennis en gepassioneerde ervaring maken het verschil en geven paard en ruiter de kans om het beste uit zichzelf te halen. Innovatie en succes zijn met elkaar verbonden. MAATWERK met hoofdletters. Zadels, singels, pads, hoofdstellen, rijhelmen. Het klopt gewoon. 

Naast Antarès Sellier ben ik ook fan van een aantal andere merken. Ook daarvoor kun je bij mij terecht. 

Ogilvy Equestrian: mooie en functionele onderleggers en zadeldekjes.

Royal Rider Veiligheidsbeugels.  

Tucker Tweed Equestrian. Pas op! Maak kennis met deze prachtige tassen en je bent verkocht 🙂 

 

Contactpersoon

Jolanda Bomers

06 4218 2142

info@lana-equestrian.nl

Showroom

Groessen, Gelderland.

Geopend op afspraak.