Zadel Pasconsult

Als zadelpasser kom ik gratis en geheel vrijblijvend op jouw locatie voor het aanmeten van een custom made Antarès zadel.

Zadels passen

Als ervaren en professioneel zadelpasser werk ik met topruiters èn met amateur sporters in alle hippische disciplines. Ieder paard en iedere ruiter is uniek. Ik geef ruiter en paard graag de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen.

Antarès Sellier biedt jou; kwaliteit, kennis, een ruim assortiment en écht maatwerk. Met als resultaat; happy athletes. Jij en je paard(en).

Ook goed om te weten:

* geen voorrijkosten

* geen aanmeetkosten

* deskundig advies

* vrijblijvend uitproberen

* inclusief after sales service

Hoe werkt een zadel pasconsult

Tijdens een pasconsult luister ik eerst naar jouw wensen en verwachtingen. Je paard wordt uiteraard opgemeten en ik deel mijn kennis en kunde met je. Een Antarès zadel is echt maatwerk met bijna onbeperkte mogelijkheden. Proefrijden in onze testzadels geeft je een goed idee van de mogelijkheden. Voelen en beleven is een belangrijk onderdeel. Hou rekening met een pasconsult van minimaal 1,5 uur.  Als alles in kaart gebracht is begint het fun gedeelte. Het uitzoeken van kleuren en logo’s. Er zijn zoveel mogelijkheden. Antarés Sellier: onze perfectie, jouw smaak. 

Singels

Een belangrijk en vaak onderschat onderdeel van je zadel. De juiste singel kan absoluut bijdragen aan de perfecte balans. 

Royal Rider stijgbeugels

Veilig, comfortabel en mooi.

Hoofdstellen

De Antarès Sellier hoofdstellen  zijn van excellente kwaliteit. Het zachte leer brengt comfort bij je paard. Verkrijgbaar in vele modellen en maten. Dressuur, springen en eventing. 

Rijhelmen

Deze prachtige rijhelmen zijn zeer geliefd. Volledig aan te passen aan jouw hoofd voor optimale veiligheid. Je zult verrast zijn door het comfort en de mooie details. Uit voorraad verkrijgbaar in vele modellen en uitvoeringen. Maar ook geheel te customizen. Jouw kleuren, jouw logo etc.

Contact

Voor vragen, bestellingen of het maken van een zadel pasconsult kun je uiteraard contact met mij opnemen. Met veel plezier sta ik je te woord.

Jolanda Bomers

 

Contactpersoon

Jolanda Bomers

06 4218 2142

info@lana-equestrian.nl

Showroom

Groessen, Gelderland.

Geopend op afspraak.