Referenties

Meer dan tevreden ruiters en tevreden paarden. Daar doen wij het voor.

Pim Mulder

Mulder Sporthorses

“Sinds 2 jaar rij ik nu met Antarès zadels. Omdat ik dagelijks veel paarden rij is de kwaliteit voor mij heel belangrijk. Voorheen was ik zelf niet echt bekend met het merk Antarès Sellier maar Jolanda Bomers heeft mij overtuigd om dit merk eens te proberen. Zij heeft kennis van zaken en geeft een goede service. Ik heb verschillende zadels uitgeprobeerd en ik kan er heel makkelijk op weg rijden. Ik heb nu 3 verschillende zadels zodat ik voor elk type paard wel een goed passend zadel heb. Aangezien ik nu 2 jaar met Antarès zadels rij kan ik zeggen dat de kwaliteit van de zadels heel goed is. Zelfs mijn eerste zadel ziet er nog perfect uit. Ze zijn comfortabel en sterk. Waar ik ook enthousiast over ben zijn de hoofdstellen. Het is heel zacht leer met een perfecte pasvorm. Er zijn verschillende neusriemen toepasbaar en ik heb ook een speciaal hoofdstel voor paarden die gevoelig zijn bij de atlas. Al met al ben ik een zeer tevreden klant die het volgende zadel al weer in bestelling heeft staan. Jolanda bedankt voor de goede service!”

Oda Charlotte Lyngvaer

Stal Hendrix te Baarlo

“Going in to my second year partnered with Antarès, with only positive things to say. Saddles fit me and the horses perfect. I always get quick response and service when needed. And as a bonus the rest of the tack also have a good fitting, quality and a classic look. Happy to be on the team!”

 

Ester Damman – Blekkink

Springamazone

“Ik rijd sinds december 2019 met Antarès zadels. Aan laten meten door Jolanda Bomers. Ik ben er erg blij mee. Zadels hebben erg veel steun en zitten heel comfortabel. Ik had vroeger altijd last van mijn zitbenen na heel veel rijden als het warm of heel koud weer was. Met Antarès is dit probleem over. De zitting die ik heb is breder en daardoor veel comfortabeler.

Ook heb ik 2 hoofdstellen en een borsttuig van Antarès. Ook deze bevallen erg goed. Leer blijft super soepel en mooi. En hoofdstellen en borsttuig blijven ook super zitten.

Een echte AANRADER dus!!!?”

John Steeghs

Stal Steeghs te Horst

“Ik rijd al sinds vele jaren met Antarès zadels en ben daar zeer tevreden mee. Goede kwaliteit zadels met een super pasvorm. En zeker niet te vergeten: een zeer comfortabel zadel om in te zitten. “

Anneke Niels – van Wijngaarden

Springamazone en fokker

“Ik vind zoveel rust en balans in mijn Antarès zadel. Dit heb ik nooit eerder ervaren in andere zadels. Door deze balans kan ik mijn paarden nog beter opleiden en komen mijn springpaarden nog beter tot hun recht. Naast mijn zadels gebruik ik ook de hoofdstellen. Gewoon kwaliteit met een mooie klassieke uitstraling. Daar hou ik van. En ook niet onbelangrijk: De kennis en service van Jolanda is fantastisch!

Ava-Kee Uittenbogerd

springamazone met ambitie

” Mijn eerste kennismaking met Antarès was mijn cap. Deze zit heerlijk en ziet er cool uit. Nu rijd ik ook met het Antarès Precision hoofdstel en ‘wow’ dit maakt veel verschil met mijn snelle pony. Zij is zelfs een stuk relaxter geworden en dan rij je toch veel fijner het parcours door. Ik ben er heel blij mee.”

Fleur Holleman

Stal Holleman

“Ik rijd mijn paarden met het Antarès Comfort springzadel. Dit zadel geeft mij een gevoel dat ik nog nooit eerder heb ervaren. In één woord: Ge-wel-dig!”

Jeany Heiden

dressuur amazone

“Na jarenlang succesvol gereden te hebben in mijn mooi bruine dressuurzadel van Antarès kwam ik in contact met Jolanda Bomers. Eindelijk een Nederlands aanspreekpunt. Mijn paarden waren super tevreden met Antarès maar ik was benieuwd of er nog verbeterpunten voor mij waren. En die waren er. Mijn nieuwe zadel, het model Tempo, overtrof al mijn verwachtingen. Het was echt opstappen en wegrijden. Vooral qua ligging en de vrijheid in mijn beengebruik. Ik stond versteld hoe goed Jolanda begreep wat ik nodig had. Dit keer heb ik gekozen voor zwart en is het leer ook weer van zeer mooie kwaliteit. Kortom: Van mij en mijn paarden een hele dikke aanbeveling aan iedereen die een zadel zoekt met het close-contact gevoel, met voldoende steun zonder dat je gedwongen in een houding zit. De service van Jolanda is top en ik hoop ook nog vele jaren met dit zadel van de paardensport te mogen genieten.”

Sophie Hinners

Stal Hendrix 

“I’m really thankful for my sponsorship with Antares. The saddles are definitely my favourite product, they’re super comfortable with a great design. I spend the most of my day in the saddle and it really gives you the feeling to feel as ‘one’ with your horse. In general is the quality of leather and fitting of all products very good.
I’m very happy to be a part of the team and hope to join it for many more years!”

Emile Tacken

Internationaal springruiter

“Als internationaal ruiter en handelaar zit ik op veel verschillende zadels. Maar er gaat echt niets boven een Antarès zadel.”

Koos de Ronde

Nederlands kampioen vierspan en Brons op het Wereldkampioenschap

Ook deze kampioenen dragen een Antarès rijhelm. Veiligheid, draagcomfort en uitstraling. 

Contact

Voor vragen, bestellingen of het maken van een zadel pasconsult kun je uiteraard contact met mij opnemen. Met veel plezier sta ik je te woord.

Jolanda Bomers

 

Contactpersoon

Jolanda Bomers

06 4218 2142

info@lana-equestrian.nl

Showroom

Groessen, Gelderland.

Geopend op afspraak.